dinsdag 5 februari 2013

Nieuwe designer, Lotte.

Zoals beloofd stelt vandaag nieuwe designer Lotte zich aan jullie voor.


Mijn naam is Lotte en mijn passie is voor iedere gelegenheid een passende kaart te maken.
Een kaartje lijkt zo iets simpels, maar voor de ontvanger is het een groot gebaar! Even beseffen dat iemand aan je denkt... voor welke gelegenheid dan ook of gewoon zomaar. De kracht die zo'n klein kaartje heeft vind ik heel bijzonder! Om deze reden ben ik graag in de weer met papier en stempels, maar vooral ook met mijn emblishments, lintjes en kantjes, heerlijk vind ik dat!!! Mijn liefde voor de Magnolia stempels was snel geboren; de fijne details spreken mij erg aan en voor iedere gelegenheid is er wel een Edwin of Tilda te vinden. Vaak herken ik ook dingetjes terug van mijn kindjes in de stempels ;-) ze zijn zo uit de werkelijkheid gegrepen maar dan met een vleugje romantiek.... Ik ben begonnen om de stempels in te kleuren met mijn derwents, maar inmiddels pak ik ook graag naar de Distress Ink. Ik ben er super trots op dat ik ben gevraagd om dit team te versterken en ik hoop op een leuke, gezellige en vooral creatieve tijd bij dit team!
http://lottescards.blogspot.nl/
Beide dames staan te trappelen van ongeduld om aan de slag te kunnen ;)). Vanaf 15 februari zijn hun creaties de bewonderen!

1 opmerking:

  1. En nog zo'n kanjer erbij....we boffen toch maar met zo'n superteam. Ook voor jou geldt .......fijn om je erbij te hebben.
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen