maandag 12 augustus 2013

Nieuw DT - lid Jacqueline

Hallo allemaal!
Vandaag willen wij jullie graag voorstellen aan Jacqueline, zij zal per 1 oktober ons DT team komen versterken. Maar wie is Jacqueline? Misschien kennen sommige van jullie haar al, maar voor degene die nog niet weten wie Jacqueline is stelt zij zich even voor:


Hoi, ik ben Jacqueline (Sjakkie), 48 jaar, getrouwd en ik werk vier dagen in de week. In mijn vrije tijd, tussen het sociale leven en de huishoudelijke klusjes door, maak ik graag scrapkaarten en andere leuke projectjes. Dit doe ik het liefst met mijn vriendinnen, maar ik vind het ook heerlijk om in mijn eigen hobbykamertje te freubelen. Mijn levensmotto is: Een dag niet gefreubeld is een dag niet geleefd!
Ik vind het een hele eer om deel uit te mogen maken van het nieuwe DT team van DMCC.
Hier kun je mijn blog vinden! 


Jacqueline heeft voor jullie alvast een voorbeeldkaartje gemaakt voor de lopende challenge : alles mag. Is het niet een prachtig kaartje? Als jullie mee willen doen met de challenge dan hebben jullie nog tot en met 30 augustus 18.00 de tijd om mee te doen. Onze sponsor van de challenge, Hobbyhome, geeft 2 prachtige winterstanzen weg van Joy!, dus het is zeker de moeite waard om mee te doen!

Wij wensen iedereen een fijne dag toe!

5 opmerkingen:

 1. O Geweldig is dit, wat leuk dat Jacquelien jullie team komt versterken, een hele aanwinst.Het kaartje is een schatje, schitterend gemaakt en wat een leuke challenge!
  Fijne week, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. van harte gefeliciteerd Jaqueline, je kaartje is ook een schatje, mijn kaartje komt eraan, maar moet eerst nog op zijn bestemming zijn van de week, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom Jaqueline en veel plezier hier.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jacqueline,

  Wat geweldig dat je DT lid wordt.Super voor je! Veel succes

  Groetjes,
  Merian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jacqueline

  Gefeliciteerd!! Dit is toch wel echt gaaf.Succes ermee.

  Groetjes Giovanna

  BeantwoordenVerwijderen