zondag 21 april 2013

Top3 winnaar Anneke.

Top3 winnaar van onze vorige uitdaging Anneke heeft als gastdesigner een prachtige kaart gemaakt voor uitdaging #43, kleurenuitdaging.

Eerst stelt Anneke zich even aan jullie voor.

Hallo lieve mensen,
Omdat mij kaart "grappig"bij de vorige challenge # 42 in de top3 is gekomen, mag ik voor een keer gastdesigner zijn. Dit vind ik ontzettend leuk!

Ik ben Anneke van Dijk, 49 jaar jong en, al van jongs af een creatieve duizendpoot. Ik woon al 21 jaar samen met Jan en heb vier kinderen waarvan de jongste 2 nog gezellig thuis wonen.
Ik werk al meer dan 25 jaar in de thuiszorg als hulp. Vroeger als kind maakte ik al overal plakboeken van, iedere vakantie was ik  weer in de weer met het dagelijks bijhouden hiervan. Later heb ik voor al mijn vier kinderen dagboeken en plakboeken geschreven en gemaakt, ze kijken en lezen hier erg veel in. Verder maak ik taarten kan ik breien, maak ik kadoosjes en andere verrassingen. Kaarten maken deed ik in het begin met 3D vellen en af en toe borduren . Op dit moment zijn stempels één van mijn favoriete hobbyartikelen en na het inkleuren met potlood of distress inkt  ben ik nu in de weer met de copics/markers. Online volg ik een cursus om wat fijnere technieken te leren. Ik ben verslaafd aan denk ik wel alles wat met kaarten heeft te maken. Hier in huis geven ze me nog net niet op bij het programma “help mijn moeder heeft een hobby” .Ik hoop jullie met mijn kaarten en andere creatie`s wat inspiratie te geven. Ik heb ook een eigen blog en als je het leuk vindt kom dan zeker eens een kijkje nemen.
http://anncreatief.blogspot.com/
Deze prachtige kaart heeft Anneke gemaakt. Heeft ze jullie ook inspiratie met haar prachtige kaart gegeven doe dan gezellig met onze uitdaging mee. Dit kan tot 29 april 18:00 uur.

Fijne zondag allemaal!

9 opmerkingen:

 1. Wauw Anneke,
  Wat een geweldige kaart lekker in een Hollands jasje. Ik vind het een sueprleuke kaart.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een supermooie kaart heb je gemaakt Anneke, ik vind hem prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieverdje is dit geworden.....heel mooi!
  Liefs Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwww wat een schitterend kaartje Anneke
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig kaartje Anneke
  groetjes janie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een superkaartje en helemaal in aktuele kleuren, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen