donderdag 16 augustus 2012

Vrijkaartje Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Zwolle.Van CreaMiep mogen wij een vrijkaartje weg geven voor de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Zwolle op 30,31 augustus en 1 september in de IJsselhallen.
* Wil je kans maken op dit vrijkaartje plaats dan een reactie in dit bericht en vertel waarom jij graag kans wilt maken op een vrijkaartje.
* Deze candy loopt tot zondag 26 augustus
* Op maandag 27 augustus maken wij de winnaar bekent
* Heeft de winnaar zich binnen 24 uur niet gemeld dan verloten wij het kaartje opnieuw. Dit om toch vroegtijdig het kaartje bij de winnaar te krijgen.

Om naar de lopende challenge te gaan kun je >>HIER>> klikken. Doen jullie gezellig mee? Het kan nog tot 30 augustus 18:00 uur.

12 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa...leuk ik doe mee! Is altijd een leuk uitstapje! Je kan het zo duur maken als je wil zo'n dag maar als een kans maken op gratis naar binnen te gaan, kunnen we daar weer een leuk Magnoliaatje van kopen ;-)
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, ik doe graag mee. Deze beurs is heel erg leuk en gezellig, ik ben er geweest met mijn moeder. Als ik het kaartje win geef ik hem aan haar en koop zelf mijn eigen kaartje. Zij kan de ontspanning goed gebruiken en ik houd haar graag gezelschap. Bedankt voor deze kans op een kaartje.

  Groetjes,
  Nanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, ik wil het ook graag proberen. Mijn moeder en ik wonen ieder aan de andere kant van het land. 1x per jaar reizen wij beide naar Zwolle, mijn moeder uit Zaandam en ik vanuit Drenthe om gezellig met elkaar de beurs te bezoeken. Het is al duur genoeg die trein dus een gokje voor vrijkaartjes doe ik aan mee!!!

  Groetjes,
  Karen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil graag meedoen, ik ga ieder jaar naar Zwolle en zie er altijd reikhalzend naar uit omdat de beurs daar gewoon super gezellig is en niet al te groot, gewoon top om een dag door te brengen en omdat ik in het puntje van Friesland woon en afhankelijk ben van het OV is Zwolle voor mij het uitje van het jaar.

  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Graag wil ik ook wel een kansje wagen op een vrijkaartje. Het klinkt misschien cliché, maar als ik gratis binnen kan komen, kan ik daarvoor weer een extra en leuk stempeltje of blokje papier aanschaffen. Het is voor mij hét uitje van het jaar. Gezellig aan de struun met mn moeder...
  Groetjes Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb in twee strijd gestaan om mee te doen, maar wie wil er nou niet naar deze leuke beurs en dan het entree kaartje daarvoor winnen.
  Ik ga nu voor de 3e keer samen met mijn dochter naar deze beurs en omdat deze hobby het enige is wat wij samen hebben, zou het super zijn als ik voor haar het entree kaartje zou kunnen winnen bij jullie.
  Dus bij deze, ik doe mee en alvast bedankt voor de kans om te winnen.

  Liefs Sieta

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja leuk meedoen aan een vrijkaartje voor Zwolle.
  Ik maak graag een kansje.

  gr. Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil graag mee doen. Want zeg nou zelf het is toch super leuk om gezellig met je vriendin naar de KGK te gaan.

  Groeten Detje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo, wat een leuke actie.
  Graag doe ik mee met deze actie.
  Waarom ik het kaartje graag wil winnen?
  De beurs in Zwolle is voor mijn moeder en mij het uitje van het jaar. Lekker snuffelen, ideeën opdoen en mooie nieuwe spullen kopen. Kijk er nu al naar uit en het zou nog mooier worden als ik dan een kaartje win en deze aan mijn moeder kan geven als cadeau omdat ze altijd rijdt.
  Groetje Bertina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke Candy, ik ben nog nooit naar de beurs geweest, het kon door omstandigheden gewoon nooit en ik zat er nu aan te denken om dit jaar maar eens te gaan.
  Nu wil ik graag meedoen, want het lijkt me super gezellig.

  groetjes
  Folkje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat lijkt me dat enig om te winnen ben er verleden jaar voor de eerste keer daar geweest en vond het reuze gezellig dus wat zou het leuk zijn om mijn vriendin uit Friesland te kunnen verassen en zeggen kom op meid we gaan weer naar Zwolle, maar dan voor nop en o ik zie haar gezicht vol ongeloof nu al voor me als het uit zou komen dan is er echt iemand helemaal HAPPY:):)Dus ja ik doe mee met deze kans.

  Groetjessssssss Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen