zondag 15 april 2012

Challenge#21

Alle deelnemers hartelijk bedankt voor jullie deelname ,we zagen weer vele verschillende en mooie beterschaps kaarten voorbij komen.

Voordat we met de nieuwe uitdaging gaan beginnen maken we eerts de prijswinnaars bekend.
Eerst de random winnaardie de prijs van Hobbyshoppie heeft gewonnen
En de winnaar is *Kitty*  Hartelijk gefeliciteerd  en als je even je adres gegevens naar  dutchmagnoliachickies@hotmail stuurt dan zorgen wij dat de prijs van Hobbyshoppie naar je toe komt.

Hobby shoppie bedankt weer voor de sponsering.
Dan hebben we ook nog een prijs gesponserd door Crealies weg te geven dmv een top 3.
-- Cindy
--Chantal
--Tess& Anke

En de winnaar van de prijs van Crealies is .................Chantal.Hartelijk gefeliciteerd met je prijs en als je ons je adres gegevens stuurt naar dutchmagnoliachickies@hotmail.com dan zorgen wij dat ook jouw prijs naar je toe komt.
Annelies van Crealies bedankt voor je sponsering en dat je onze speciale gastdesigner wilde zijn

Er gaat het een en ander veranderen wat de top 3 betreft .Eerst hadden we Jane Creatief als extra sponser voor de top 3 prijsje ,maar door een verschuiving in sponsers wordt Jane Creative een van onze vaste sponsers. En vervalt dan het prijsje voor de top 3.
Alleen nog als we een speciale gastdesigner hebben is er voor de top 3 een extra prijsje te winnen.

Voor de ze challenge is dus Jane Creative de sponser .
Jane Creative.
En dit is de prijs die ze beschikbaar stelt


Dan hebben we deze challenge een speciale gastdesiger en wel ons eigen DT lid Karin

Ik ben Karin en ik ben mijn webwinkeltje begonnen met de verkoop van mijn zelfgemaakte scrapkaarten. Ik heb dit langzaam uitgebreidt met bedeltjes, bloemen/roosjes en de prachtige produkten van ZVA Creative.
Omdat het een kleiner assortiment is dan de andere webwinkels kan ik de prijzen ook wat goedkoper aanbieden! Neem eens een kijkje in mijn webwinkel: http://www.scrapparadise.nl/.

En de prijs die Karin beschikbaar stelt is een  waarden bon van  5.00 Euro

De opdracht voor deze challenge is:
Label, boekenlegger of deurhanger / Tag, bookmark or door hanger

En dan zijn hier de uitwerkingen van ons DT.
Miriam

Jenny


Hetty

Maris


Plony

Esther

Karin


Anneke
Marianne
Magda



zondag 1 april 2012

Challenge#20

Het is weer tijd voor een nieuwe challenge .Wat een verschillende en mooie paas/lente kaarten en creaties hebben we voorbij zien komen.Bedankt allemaal voor jullie deelname.

Toch zullen we wel strenger gaan worden ,soms worden de voorwaarden niet goed gelezen en sluit de kaart/creatie niet aan bij de opdracht die de challenge is .We gaan deze dan ook verwijderen na eerst een mail gestuurd te hebben (als we het email adres kunnen vinden op het blog).

Inmiddels hebben jullie ook al kennis kunnen maken met de nieuwe dt leden ,en vanaf deze challenge kunnen jullie gaan genieten van hun creaties.
Maar eerst de random winnaar die de prijs van Miekelotte wint.
En dat is geworden Scrappy Sandie
Sandie Hartelijk gefeliciteerd en als je even je gegevens naar dutchmagnoliachickies@hotmail.com stuurt zorgen wij dat je prijs zo snel mogelijk naar je toe komt.
Miekelotte bedankt voor de sponsering.

De top 3
Voortaan laten we niet meer de foto's zien anders wordt het een hele lange post,maar als jullie op de namen klikken komen de kaarten te voorschijn.
Engelchen
Inge olde engberink
Hilde en Petra

En de winaar is geworden ..........Hilde en Petra
hartelijk gefeliciteerd en als je even je gegevens mailt naar dutchmagnoliachickies@hotmail.com dan zorgen wij dat de prijs van Geralda van Unique zo snel mogelijk naar je toe komt .Geralda hartelijk bedankt voor je bijdrage en voor de prijs.
De andere 2 mogen gastdesigner zijn voor de volgende challenge als ze dit willen,stuur dan even een mail naar bovenstaand adres. Dan krijg je van ons de opdracht.

De sponser van deze challenge is Hobbyshoppie
En dit is de prijs die jullie kunnen winnen.

Als speciale gastdesigner hebben we deze keer Annelies van Crealies
En dit is de prijs die Crealies beschikbaar stelt.
Crealies biedt een compleet eigen ontworpen productenlijn voor kaarten maken en scrapbooking. Ons assortiment bestaat uit: stansen (Doily Elements / Creative Petals / Flowers / Shapes / Tags / Borders / Corners enz.), In Shape snijmallen, stempels, Boxmallen, Scraplinemallen, Scrapflowers, Sticky Stencils, Minibooks en nog veel meer. Neem een kijkje op onze website en bestel via de webwinkel of kom bij ons langs op beurzen. Onze prachtige voorbeelden worden verzorgd door een zeer enthousiast designteam. Al deze voorbeelden zijn o.a. terug te vinden op de website www.crealies.nl en op ons blog www.crealies.blogspot.com en op creatief-met-crealies.clubs.nl laten trouwe fans zien wat ze met Crealiesproducten maken.

Creatieve groetjes, Annelies

Crealies provides a complete line of products for card making and scrapbooking designed by Annelies Karduks. Our assortment includes: dies (Doily Elements / Creative Petals / Flowers / Shapes / Tags / Borders / Corners etc.), In Shape cutting templates, stamps, Boxtemplates, Scrapline templates, Scrapflowers, Sticky Stencils, Minibooks etc.

Have a look at our website and order my products in my web shop. Our beautiful examples are made by an enthusiastic Design team. All these examples can be seen on my website www.crealies.nl and on my blog www.crealies.blogspot.com. If you have any questions please feel free to ask.

Miles of smiles, Annelies Karduks

De opdracht van deze challenge is : BETERSCHAP
Dat het een beterschap kaart/creatie willen we ook graag duidelijk zien aan de magnolia stempel en /of tekst.

Speciale gastdesignerAnnelies
Dan hebben we ook nog een gastdesigner :
Corrie
En dan het Dt
Hetty
Miriam
Karin
Anneke
Magda
Marianne
Maris
Jenny
Esther
Plony (vakantie)

Jullie hebben de tijd tot 13 april 18.00 waarna wij op 15 april met challenge#21 en de winnaars terug komen.


Julie hebben de tijd tot 29 april 18.00 jullie inzending hieronder in te zenden . Dan komen wij op 1 mei weer terug met een nieuwe challenge